Hiphop party på kåren!

image4
Tajaba alla hiphopdiggare!
nu är det äntligen dax (för oss som gillar musiken och röja dansgolvet i alla fall) för en helkväll med hiphop på kåren! Bomben smäller den 8:e Mars, alltså en lördag
kommer att bli hur fett som helst. musiken står PiteYo raps crewet för plus simon som hoppar in i crewet, tung musik garanteras!
tanken med festen är att det kommer bli nån slags utklädning (för er som inte redan har baggypants ner till knäna och för stora t-shirts). alltså ta på er era största kläder eller kanske en riktigt pimpig päls och en snygg hatt eller varför inte som en riktig O.G eller en fly B-girl eller självklart bara som dig själv(men det är ju kul med utklädning, right?),gärna lite bling på det om ni har(här kan man föresten köpa lite coolt bling om du vill misterbling.se), eller lite uppkopierade dollarsedlar att slänga runt. tror att det blir lättare att känna musiken om ni har rätt gear.
Bjud gärna in vänner och smäll ett gästleg i deras hand, ju fler dessto bättre:-)
Nu har ni chasen att dansa hela kvällen eftersom det inte är något band som spelar, vilket inte händer så ofta på kåren.
blir detta en hit så återkommer vi väll nästa år så se till att göra det till en kväll vi kommer minnas, men jag tror det kommer bli det, brukar alltid bli galet när folk få klä ut sig.
Be there or nowere!
Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0