DOOM is alive!



Allas favorit skurk MF Doom ska släppa ett nytt album 23 Mars som ska heta "Born Like This" (via Pitchforkmedia). Och han har alltså bestämt sig för att byta alias till; DOOM. Med, ja, stora bokstäver. Ska tydligen vara viktigt. I like you DOOM, but you crazy.

Andra märkvärdiga nyheter är att Raekwon och Ghostface Killah ska vara med på skivan. Ett annat namnbyte står Ghostface för som kallar sig första gången officiellt för Tony Starks (tracklistan hittar ni om ni klickar på länken över) på skivan. Och det är ju så klart efter Marvel superhjälten Iron Man aka Tony Starks som han så pepp har kallat sig för i spår här och där genom karriären.

För DOOM fans så är det här övergrymt. Var ju ett tag sen han släppte och han brukade släppa grejer 3-4 gånger om året ett tag. Men sen 2006 har det varit dåligt med DOOM. Gästspår här och där, produktioner på olika skivor, rykten om ett MF Doom och Ghostface album (VART ÄR MIN GHOSTDOOM SKIVA?!) men inter mer än så. Men the villain är alltså tillbaks och DOOM ska ha lyckats få tag på ett beat från J Dilla albumet "Donuts" (via HipopDX).

Första låten som är släppt från albumet heter "Ballskin" och är producerad av Jake One. Senaste låten är dock "That's That" där han använder sig av ett gammalt beat som är med i hans instrumentala släpp. Dope shit! Går att ladda ner nedanför. 

PLUS! Kommande torsdagen ska påpassligt bara handla om MF Doom. Så glöm inte att lyssna då! (fast verkar som det blir torsdagen efter det/krille) / Damir
 
DOWNLOAD: DOOM "That's That"
DOWNLOAD: DOOM "Ballskin"

Kommentarer
Postat av: krille

http://www.karmaloop.com/popup/zoomtest.asp?ProductID=58305&VendorCode=BUDKB

2009-02-24 @ 10:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0